Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

Επίτευγμα Κύπριου γενετιστή

Πρώτο θέμα στις ειδήσεις θα είναι αύριο το επίτευγμα συμπατριώτη μας γενετιστή που εργάζεται σε φάρμα σε αγροτική περιοχή της συμπρωτεύουσας και (γι' αυτό;!) ήθελε να παραμείνει, προς το παρόν, ανώνυμος.

Ο εν λόγω επιστήμονας κατάφερε να διασταυρώσει γονίδια πιθήκου με σκύλο ράτσας german shepherd και το γνωστό μας αγρινό.




















Επιπρόσθετα από την πιθανότητα απονομής σε αυτόν του βραβείου Νόμπελ, η Κυπριακή πολιτεία άρχισε ήδη προσπάθειες μέσω των Ευρωβουλευτών μας να διασφαλίσει τα πνευματικά δικαιώματα της ανακάλυψης σε πακέτο εισηγήσεων προς την Κομισιόν που συμπεριλαμβάνει επίσης τα γνωστά περί χαλουμιού και ζιβανίας.

Κύπριος Ευρωβουλευτής, που και αυτος θέλει να παραμείνει ανώνυμος, δήλωσε off the record, ότι πρέπει να περιμένουμε μέχρι μετά από τις Ευρωεκλογές, οπόταν θα είναι πιο ήρεμα τα πράγματα.

Πάντως όλα δείχνουν πως οι φετινές ευρωεκλογές θα έχουν αυτό σαν κύριο θέμα αντι του τετριμένου κυπριακού, γιατί στο κάτω-κάτω αφορά ολόκληρη την ανθρωπότητα και όχι μόνο το ζωϊκό βασίλειο (όπως πχ. το κυπριακό;!).


4 σχόλια:

jenny είπε...

pantws en to kallyttero periodiko/blog pou eida ever!!!
sygxaritiria Citro ;-)

Eva Neocleous είπε...

Πολύ ενδιαφέρον το περιοδικό.Βρες τρόπο να γίνει πιο γνωστό.Και βάλε και θέματα για μας τους "αδαείς", ως προς την τεχνολογία, Φιλολόγους.

Citro είπε...

Εύα, μακάρι νάξεραν και οι τεχνολόγοι, όχι περί φιλολογικών αλλά περί έστω περί τεχνολογίας, όσα ξερείς εσύ από τεχνολογία (αν και φιλόλογος)!

όσο αφορά για το ημερολόγιο, το ψάχνω.
τα καλέμι σου τό' στειλα πριν από λίγο σε word

Eva Neocleous είπε...

Ευχαριστώ για το Καλέμι.
Αν και φιλόλογος Πόλη μου, προσπαθώ να αξιοποιώ τις δυνατότητες που μας δίνει η τεχνολογία.Όσο μπορώ βέβαια.

Η λίστα ιστολογίων μου

Ενδιαφέρομαι περισσότερο για θέματα που αφορούν:

κατέβασε το περιοδικό

κατέβασε το περιοδικό
το έξυπνο περιοδικό, ένας οδηγός διαδικτύου

Followers

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Μόρφου, Cyprus
"What I might regret one day..? could be the bookmarks I have never revisited in my quest to conquer more of the web.." (Aniftos P.)

Αριθμός μοναδικών επισκεπτών μέχρι αυτή τη στιγμή

Archives

metamarks

Social Bookmarking

My iBook Widget

πρόσφατα σχόλια ανγνωστών