Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2009

Ημερολόγιο Καταστρώματος: Ύποπτοι ψεκασμοί συννέφων από αεροσκάφη

Τούτον το άρθρο χρωστώ το στον εξάδελφο μμου τον Άντη. Με θέμα «δεν ξέρω πια τι να πιστέψω» έστειλεν μου έναν ημέϊλ το οποίον ούτε πολύν ούτε λλίγον χτυπά καμπανούθκια.
Κάτι έν πάει καλά.

Βασικά, έν ιξέρω την προέλευση του ημέϊλ που μπορεί να έν τζιαι μετάφραση. Άσχετον όμως με το πκοιός το έγραψε πρώτος, ένι κάτι που πρέπει να καταγραφτεί.

Γι’ αυτό τζιαι εγώ πληροφορώ σας:

Η παρουσίαση ξεκινά με θκυο δορυφορικές φωτογραφίες με λεζάντες: “Μια φυσιολογική μέρα πάνω από τη Μάγχη” τζιαι “πάνω από την Ιταλία”...


Πάρακάτω δείχνει μας τες ίδιες περιοχές με κάτι κόττσσινους κύκλους που αφαίρεσα για φαίνουνται καλλύττερα οι εικόνες, τζιαι γράφει “πειράματα ελέγχου του κλίματος...”. Το λοιπόν παιθκιά, ένιξέρω αν το εκάμαν στο PhotoShop, εμέναν πάντως φαίνουνταί μου αυθεντικές. Δέτε τζιαι μόνοι σας. Αν θέλετε πατάτε πάνω για να κάμετε zoom:

Ύστερα γράφει:

Τι είναι οι χημικές γραμμές ; Είναι γραμμές εναιωρήματος από : βάριο αλουμίνιο και πολυμερή ( ινίδια ) πυριτίου που απελευθερώνονται κατά χιλιάδες τόνους σε όλους τους ουρανούς του κόσμου από αεροπλάνα με κατάλληλο εξοπλισμό

Τζιαι πάρακάτω δείχνει μας φωτογραφίες που αεροπλάνα με τον “εξοπλισμό απελευθέρωσης των χημικών ουσιών”:Φυσικά, τζιείνον που έλειπεν ήταν να δούμεν τζιαι τα αεροπλάνα “in action”:
Επροσέξετε στην πρώτη φωτογραφία αριστερά ότι ο καπνός ένιφκαίννει που τη μηχανή; Αλλά τζιαι να έφκαιννεν που τζιαμέ, εν τζιαι σταματά τους κανένας που το να βάλουν τον εξοπλισμό πίσω που την jet.


Οι πκιο κάτω φωτογραφίες εν ακόμα πκιο ενδιαφέρουσες γιατί φαίνεται καθαρά ότι έννεν αεροπλάνα αερογραμμών. Γιατί άμαν ταξιδέφκουν έν κάμνουν λουλλουπούθκια.
Ούτε σβήννουν τες μηχανές τους τζιαι ξαναξεκινούν τες:

Οι κυβερνήσεις , όταν ρωτήθηκαν από πολίτες ή οργανώσεις :

 γενικά αγνόησαν το ερώτημα ( Ιταλία , Γαλλία , ... )

 όταν απάντησαν, έδωσαν αόριστες απαντήσεις, όπως

 ότι είναι μέρος των ερευνών για το φαινόμενο του θερμοκηπίου (USA)

 ότι είναι μέρος των ερευνών για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας (Γερμανία)
Στην πραγματικότητα ερευνούν τον τρόπο ελέγχου του κλίματος κατά βούληση.


Η παρουσίαση συνεχίζει να αναπττύσσει την άποψην της:


Η ικανότητα ελέγχου του κλίματος ισοδυναμεί με την κατοχή ενός όπλου μαζικής καταστροφής απείρως πιο ισχυρού και αποτελεσματικού από τα πυρηνικά όπλα :

τα πυρηνικά όπλα καταστρέφουν και μολύνουν με ακτινοβολία τα πάντα στην περιοχή δράσης τους : τα έμβια όντα , το έδαφος και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές ( πετρέλαιο , μεταλλεύματα κλπ. )

η ξηρασία , οι πλημμύρες , οι κυκλώνες καταστρέφουν «μόνο» τα έμβια όντα , αλλά αφήνουν ανέγγιχτες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές , στην διάθεση των « κυρίαρχων του κλίματος »

επίσης , μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς την συγκατάθεση της κοινής γνώμης ( η δράση του όπλου δεν μπορεί να διακριθεί από μια φυσική καταστροφή ) . Αν πχ. ξηρασία πλήξει μια περιοχή , αυτή θα αποδοθεί σε φυσικά αίτια και όχι σε ένα κράτος που θέλει να οικειοποιηθεί τον πλούτο της περιοχής αυτής
εικόνες που το έδαφος λλίον μετά που ψεκασμό:ύστερα ο άνεμος διασκορπίζει τα τεχνητά σύννεφα σκόνης μέχρι τζιαι που χώννουν τον ήλλιον:


ακόμα, ιριδίζουν αδικαιολόγητα εξαιτίας της χημικής σύστασής τους. Σίουρα έννεν ουράνιον τόξον τούτον που φαίνεται ούτε τζιαι η κλίση του ήλιου εν τέθκοια που να δικαιολογεί τον ιριδισμόν, όπως εμάθααμεν στη φυσικήν στο λύκειο.


Παίρνουσιν μάλιστα διάφορα σχήματα τζιαι μορφές ανάλογα με τες ουσίες που χρησιμοποιούνται για να την παραγωγήν τους

τζιαι ανάλογα με την επεξεργασίαν που υποβάλλουνται. Οι εικόνες πουκάτω δείχνουν σύννεφα βομβαρδισμένα με μικροκύμματα (Project H.A.A.R.P)
μεν μου πείτε ότι η φύση μπορεί να βγκάλει που μόνη της έτσι τεράστιους λοκουμάδες
Το σσιειρόττερον ένι πως τα χημικά προϊόντα για την παραγωγή τεχνητών συννέφων μπορείτε να τα γοράσετε ελεύθερα που το ίνττερνετ:


επειδή είμαι πάντα κάπως δύσπιστος, εμπείκα στον κόπο τζιαι έψαξα το τζιαι γω. κοιτάξετε τι εβρήκα:το γιούττιουππ έσσιει μερικά σχετικά βίτεο.
http://video.aol.com/video-detail/wheather-modification-who-the-f-knows/2653680210/?icid=VIDURVNWS01κοπέλλια, η πκιο κάτω σελίδα δείχνει φανερά πως πκιάννει μας τζιαι εμάς η μέγγενη:

Υπάρχει Συρορωσσικό σχέδιο με το τούτον για την περιοχή μας.Το pdf στη δίπλανή στήλη εξηγεί το project βήμα βήμα.

Ενιξέρω πόσον τζιαιρόν ακόμα εννά είναι online.

Προλάβετέ το!Επιπλέον τζιαι περιπλέον έσσιει τζιαι το επίσημον σάϊττ της πλέον έγκυρης εταιρείας (τζιαι στη διπλανή στήλη του αμερικανικού ή διεθνή, έν ιξεύρω, οργανισμού) που ασχολείται με το θέμαν. Για το οποίον θέμα ασχολείται τζιαι η Αμερικανική Γερουσία η οποία ενέκρινεν το κοντύλιν S-517.
http://www.weathermod.com/


http://www.weathermodification.org/http://omega.twoday.net/stories/742496/Επιστρέφω τολοιπόν στην παρουσίαση για να υπογραμμίσω τες επιπτώσεις που έχουν οι ουσίες που ψεκάζονται:


Προφανώς , οι σκόνες αυτές απελευθερούμενες στην ατμόσφαιρα είναι πάρα πολύ επικίνδυνες για την υγεία . Αυτό συμβαίνει διότι :

Όλες προκαλούν αναπνευστικά προβλήματα

Τα πολυμερή είναι ινίδια πυριτίου, και η εισπνοή πυριτίου προκαλεί την σιλίκωση

Η σκόνη αλουμινίου
βραχυπρόθεσμα , επιδρά αρνητικά στην μνήμη και στην ικανότητα συγκέντρωσης
μακροπρόθεσμα , προκαλεί συμπτώματα παρόμοια με την νόσο Alzheimer

Η σκόνη βαρίου προκαλεί
χρόνια κόπωση ( μέσω χρόνιας αύξησης του μυικού τόνου )
καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος , αυξάνοντας την πιθανότητα νόσησης


Στη συνέχεια ο άγνωστος συγγραφέας της παρουσίασης συνεχίζει τζιαι λαλεί:

Για να μάθετε περισσότερα μπορείτε να αναζητήσετε στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας τις λέξεις Scie chimiche και Chemtrail .

Στο YouTube υπάρχουν πολλά σχετικά film και ειδικότερα ένα που διδάσκει τον τρόπο διάκρισης των απλών και αθώων σύννεφων συμπύκνωσης (Contrail), που παράγονται από τα αεροσκάφη σε συγκεκριμένες ατμοσφαιρικές συνθήκες , από τα χημικά ίχνη (Chemtrail) που χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο του κλίματος .


Καλές ιστοσελίδες εισαγωγής στο αντικείμενο είναι:
στα ιταλικά: www.sciechimiche.org/
συμπληρωματική ιστοσελίδα αφιερωμένη στα χημικά ίχνη


στα αγγλικά : www.rense.com/politics6/chemdatapage.html
περιέχει μια μεγάλη συλλογή links πάνω στο αντικείμενο.Ούλλοι συμφωνούμεν πως το κλίμαν άλλαξε, όπως τζιαι ούλλοι έχουμεν δει τούντες γραμμές πάνω στα σύννεφα.
Η αύξηση των αναπνευστικών προβλημάτων ένι επίσης γεγονός (30% των μωρών έχουν άσθμα).Επομένως, ξάδελφε Άντη πίστεψέ το, εν αλήθκεια!Capetanos

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ίντα τζαιρούς εφτάσαμε!

Η λίστα ιστολογίων μου

Ενδιαφέρομαι περισσότερο για θέματα που αφορούν:

κατέβασε το περιοδικό

κατέβασε το περιοδικό
το έξυπνο περιοδικό, ένας οδηγός διαδικτύου

Followers

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Μόρφου, Cyprus
"What I might regret one day..? could be the bookmarks I have never revisited in my quest to conquer more of the web.." (Aniftos P.)

Αριθμός μοναδικών επισκεπτών μέχρι αυτή τη στιγμή

metamarks

Social Bookmarking

My iBook Widget

πρόσφατα σχόλια ανγνωστών