Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Τα 8 σημεία τροποποίησης του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Για την τελευταία δημοσκόπηση προ των εκλογών του ΡΙΚ

1. Μια απάντηση στην ερώτηση του κ. Σιζόπουλου "από ποιους προσβλέπει ο πολίτης να του επιλύσει τα προβλήματα του;":
-Μα από τον ίδιο τον εαυτό του φυσικά. Δε ζητούμε τίποτα από κανέναν. Μάθαμε πολύ καλά πλέον πως έτσι λειτουργούν τα πράγματα. Εκτός βέβαια και αν προτείνετε το ρουσφέτι. Αδυνατείτε να καταλάβετε και να λύσετε τα προβλήματά μας, γιατί δεν είναι και δικά σας. Δεν μας εκφράζετε, αποδεκτείτε το. Τα άλλα ούλλα εν μουρκουρούθκια..
Αφήστε επιτέλους τη δημοκρατία να λειτουργήσει και μη μπαίνετε μεσάζωντες.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΜΕΣΑ!!!

2. Ο κύριος Ιωνάς διαπίσωσε πως ο κ. Αναστασιάδης είναι ο μόνος αρχηγός κόμματος που έχει βελτιώσει την εικόνα του στην τελευταία πενταετία:
-Παρόλο που εικόνες όλων σας είναι θλιβερές, εντούτοις φαίνεται έχει πείσει πως είναι υπέρ της Λύσης. Προσέξτε, μη με παρεξηγήσετε, είπα "έχει πείσει" δεν διατείνομαι ότι ενδιαφέρεται, συγχαίνομαι τα αυθαίρετα συμπεράσματα.
Απλά ΘΕΛΩ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΜΕΣΑ!!!

3. Προς κύριον Περδίκη:
-Χαίρομαι που προτείνατε την οριζόντια ψήφο και την υποψηφιότητα από τα 21 (επειδή σας βολεύει). Αλλά εμάς τους πολίτες δε μας βολεύει ούτε αυτή. Είναι πλέον ξεπερασμένη.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΜΕΣΑ!!!

4. Προς όλους τους παρευρισκομένους, και τον κ. Καρεκλά:
-Έσσιει 15 χρόνια που εν ηψηφίζω. Είμαι ίσως τυχερός που εν με κάτσαν φυλακή. Ίσως απλά να είμαι 15 χρόνια ετεροχρονισμένος με σας, αλλά φαίνεται πως συμφωνώ με το "τρίτο κόμμα" κατά τη δημοσκόπισή σας το οποίο πιστεύω αυτές οι εκλογές θα αναδείξουν πως δεν είναι "τρίτο" αλλά πρώτο", αυτών που σας απαξίωσαν. Έτσι συμβουλεύκω σας, για να μεν ταλαιπωρείστε τζιαι τα επόμενα 15 χρόνια ψάχνοντας τις αιτίες, ακούστε μας:
ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΜΕΣΑ!!!
ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΜΕΣΑ!!!
ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΜΕΣΑ!!!

5. Όσο φανατισμό τζιαι να σας πείσουν οι επικοινωνιολόγοι σας να καλλιεργήσετε για να μαντρίσετε τους "πιστούς" τζιαι να δημιουργήσετε ενδιαφέρον, να ξέρετε πως στο τέλος εννα έσσιει το αντίθετο αποτέλεσμα.
Εννεν πως εν μας ενδιαφέρει η πολιτική, είμαστε πολύ πολιτικά άτομα.
Η τεχνολογία υπάρχει για να διαχειριστούμε μόνοι μας τα του δήμου μας. Είναι πολύ επικύνδινο να κρατείτε το μαχαίρι του χειρούργου και να μας εγχειρείτε με τις δημοσκοπίσεις σας και να μας κάνεετε βιοψία για να δείτε τι φταίει με το εκλογικό κοινό. Μας ενοχλεί, είναι σαν να βλέπουμε τα άντερα μας. Δεν έχετε αυτό το δικαίωμα. Πάψτε επιτέλους να προσπαθείτε να βρείτε "τι θα μας πείτε που θέλουμε να ακούσουμε"..
Εμείς απλά ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΜΕΣΑ!!!

6. Λέτε όλοι πως πρέπει επιτέλους να πάρετε το μήνυμα από τους ψηφοφόρους αλλά παραπέμπετε στις επόμενες εκλογές.
ΑΥΤΟ το μήνυμα το πήρατε;
"ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΜΕΣΑ!!!"

7. Καταλάβετε το τωρά που εν απλά λόγια πριν να γίνει χιονοστοιβάδα τζιαι να σας πάρει τζιαι να σας σηκώσει πως ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΜΕΣΑ!!!

8. Εν κατακλείδι, και για να μην παρεξηγηθώ για εμμονές, απλά ήθελα μόνο να πως πως:..

"ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΜΕΣΑ!!!"

Πόλης Άνιφτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η λίστα ιστολογίων μου

Ενδιαφέρομαι περισσότερο για θέματα που αφορούν:

κατέβασε το περιοδικό

κατέβασε το περιοδικό
το έξυπνο περιοδικό, ένας οδηγός διαδικτύου

Followers

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Μόρφου, Cyprus
"What I might regret one day..? could be the bookmarks I have never revisited in my quest to conquer more of the web.." (Aniftos P.)

Αριθμός μοναδικών επισκεπτών μέχρι αυτή τη στιγμή

metamarks

Social Bookmarking

My iBook Widget

πρόσφατα σχόλια ανγνωστών