Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2009

με εκφράζει όσο κοντά στο απόλυτα μπορεί να είναι κάτι..

Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2009

Δεν νοιώθω πκιον Κυπραίος

Σκατάες. Εβρώμισεν ο τόπος. Όλη τούτη η χόγλαση μες το χρήμα τζιαι το κακομάθημαν, το άππωμαν τζιαι την ευκολία, ήταν επόμενον ότι θα έφκαλλεν κατακάθκια που θα κουλιάζαν μες την αστυνομίαν, αποβράσματα ερωτευμένα με την εξουσία που θα επιπλέαν πουπάνω, τζίζουρα χτιτζιόν που θα εκαταπίνναν την φασιστοπροπαγάνδαν τζιαι θα την αναπαράγαν εν είδει αντικειμενικών δεδομένων απαντώντας κατά 73-78% τζιαι εκφράζοντας την άποψην ότι "οι ξένοι δεν έχουν τίποτε να προσφέρουν, ούτε οικονομικά, ούτε πολιτιστικά στην Κύπρο"...

Αντρέπουμαι που είμαι Κυπραίος. Είκοσι χρόνια έξω δεν εσκέφτηκα ποττέ να πιάσω άλλην υπηκοότηταν, τωρά όμως σκέφτουμαι να το κάμω. Δεν σας μοιάζω πκιόν. Ανίκανοι να αποφασίσετε τι εθνικήν πορείαν θέλετε για τον τόπον πον να αφήκετε στα παιθκιά σας, ανίκανοι να κάμετε μιαν διοίκησην που να μήν τρώει ή να σπαταλά τα μισά πριν να κάμει μιαν δημόσιαν δαπάνην, ανίκανοι να διοικήσετε χωρίς βίαν, χωρίς αδικίαν, ανίκανοι να αναγιώσετε τα παιθκιά σας με το μέτρον, ανίκανοι να περιθάλψετε τους αρρώστους σας, ανίκανοι να δώκετε μιαν αξιοπρεπή στέγην τζιαι ζωήν στα μωρά σας τα ανάπηρα, τα καθυστερημένα τα αυτίστικά, ανίκανοι να κρατήσετε με αξιοπρέπειαν τους εγγληματίες που παράγει η βία τζιαι η βρώμα της κοινωνίας σας, ανίκανοι να διαχειριστείτε τον ναρκισσισμό σας, το εγώ σας, την επιδειξιομανία σας, ανίκανοι να εκτιμήσετε την ζωή τζιαι το ζωντανόν, ανάγωγοι που δεν σέβεσται με φύσην, με νόμους, με θεούς με αθρώπους, αγεωμέτρητοι που δεν ξέρετε να λοαρκάσετε ούτε καν πόσον νερόν σας έμεινεν να φκάλεται τον χρόνον τζιαι μεινήσκετε άλουτοι, άξεστοι που ξητιμάζετε τον κόσμον τον ξένον λες τζιαι εν δούλοι σας, γαουρόσποροι που επήρατε την ράτσαν σας για πριγκηπικήν τζιαι υποτιμάτε τους φτωχούς, τους αρκάτες, τους αδύνατους, κοτσιρόσσιύλλοι που δεν σέβεσται τους γονιούς σας ή τα παιθκιά σας.

73-78% κρυφορατσιστές, αποβράσματα, οι σιειρόττεροι των ευρωπαίων είσαστιν. Είδεν ο κώλος το βρατζίν τζιαι σιέστην. Να σας σιαίσω, σκατάες. Τα σκατά μόνο με τα σκατά ταιρκάζουν. Αν εσύ που θκιαβάζεις αυτόν το κείμενον είσαι ένας που τζιείνον το 73-78% που απαντήσεν στο γκάλλοπ της σημερινής, υποτιμώ σε βρωμοκούλλουφε, όπως υποτιμάς εσυ τους άλλους που δεν έμπηκες καν στον κόσμο να γνωρίσεις παρόλον που ζούν δίπλα σου. Εγώ τουλάχιστον ξέρω σε που τζιαιρόν τζιαι που κοντά. Μου προκαλείς ναυτίαν. Αν είσαι που την μη ρατσιστικήν μειοψηφίαν, έλα να φωνάξουμεν τον θυμόν μας μαζί, πέρκι ακούσει κανένας.

Βρωμοφασίστες αστυνομικοί, είσαστιν εσείς που εκάμνατε καψόνιν στους νέους τον τζιαιρόν που είσαστιν στρατιώτες για να ξιθυμανίσκετε το κάγριν της αγαμίας σας. Ρεμάλια εν εσείς που είσαστιν κόλοτζιοι μες την τάξην τζιαι ο μόνος τρόπος που εβρίσκατε για να κρύψετε μετριότηταν σας ήταν να δείχνετε ότι αξίζετε κάτι δέρνοντας τα άλλα κοπελλούθκια της τάξης. Αξεστοι, εν εσείς που κάθεσται αναίσθητοι τζιαι διατάσσετε την μάναν σας η την γεναίκαν σας να σας φέρει νερόν να πιείτε, εσείς που πατάτε τον τσιάρον χαμαί διότι κάποιος άλλος θα έρτει να συνάξει το ποτσίαρον στον τόπο σας. Αππωμένα σκατόπαιδα που εκακοφέρνεστουν στην μάνα σας η οποία δεν σας έβαλεν όρια τζιαι δεν σας έμαθεν τι είναι η ευγένεια τζιαι το σέβας, προκαλείτε τον κόσμον τωρά εκμεταλλευόμενοι την εξουσίαν που σας έδωκεν η πολιτεία να επιβάλετε την τάξην. Για ποιάν τάξην μιλάτε ρε ρεμάλια, εσείς που δεν εμάθετε ποττέ σας τι είναι τάξη. Με ποιόν δικαίωμαν τζιαι ποιού την εξουσιοδότησην βρε παράνομε θα πεις εσύ στον άθρωπον, "φύε διότι συλλαμβάννω σε τζιαι σέναν τωρά";

Τζιαι αν είσαι αναγνώστη μου κανένας ποτζιείνους τους σπάνιους έντιμους αστυνομικούς που επιτελείς κοινωνικόν έργον, που προστετεύκεις γεναίτζιες που την ματσούκαν των αντράων τους, που βουράς με αυταπάρνησην να τσακκώσεις την παρανομίαν, που στέκεσαι μες τον λάλλαρον τζιαι κάμνεις την τροχαίαν για να φκάλεις το ψουμίν των παιθκιών σου, μην πείς ότι άδικα σε κατηγορώ. Εσέναν δεν σε πιάννει το κολάνιν για όσα ξερνά το αηδιασμένον στομάσσιν μου. Εσέναν το μόνον που σου καταλογίζω είναι που σσιωπάς, που καλύφκεις τους συναδέλφους σου όπως τους καλύφκει με γελειότητες ο αρχηγός σας. Συμπάθα με που σας θέωρώ "ούλλοι σσιύλλοι μια ρατσα" αλλά δεν έφκην κάποιος μέχρι σήμερα να μιλήσει με τρόπον που να με κάμνει να στεναχωρκούμαι πολλά για την απλούστευσην τζιαι το τσουβάλιασμαν που επιχειρώ.

Με 70-80 % σκατάες μεταξύ των Κυπραίων, δεν θέλω να ονομάζομαι Κυπραίος. Συχχωράτε μου το οι υπόλοιποι.Στην φωτογραφίαν έναν κυπριόπουλλον δέρνει την δούλα που τες Φιλιππίνες διότι τζείνον δεν τα καταφέρνει να παίξει με τες ρακέττες. Μόλις έχασεν την μπάλίτσα, τζιαι δέρνει μπροστά στα μμάθκια της μάνας του τζιαι του παπά του την κοπελλούαν διότι είναι λάθος δικόν της που τζείνος δεν καταφέρνει να κτυπήσει την ρακέτταν σωστά. Στέλλει την δούλα να μπει μέσα στην θάλασσα να του φέρει το μπαλάκι, αλλά η δούλα όντας με τα ρούχα αρνείται τζιαι τζιείνος φακκά της πουπάνω σαν να είναι γαδούριν.

Εκκολαπτήριον σκατάων, έτο τι εγίνην ο τόπος μου. Ότι μισώ που τους Ευρωπαίους εγινήκεν το η συντριπτική πλειοψηφία των Κυπραίων. Κάποτε αισθάνουμουν όμοφρα που ένοιωθα Κυπραίος.

ALm συχώρα με που δεν σου έγραψα ιστορία με τες λέξεις σου. Ο θυμός μου θκιαβάζοντας τον τύπο σχετικά με την αστυνομία εν τόσος που θεν θωρώ καθαρά. Η ανάρτηση ετούτη είναι σχόλιο στην ανάρτηση της Rose.

46 σχόλια:συγχαρητήρια Ασέρα.
εγώ πάντως εκαλύφτηκα πλήρως.
κάμνει μου τζιαι για προσευχή μόλις ηφκώ έξω που την πόρτα το πρωίν ή άμαν κάτσω να δω τα νέα.

1 σχόλιο:

Aceras Anthropophorum είπε...

Σου εύχομαι να μεν υποφέρεις όσον υπόφερα μέχρι να φκεί τούτον το κείμενον. Εγίνην πέτρα το στομάσσι μου που την ημέραν που εκάμαν τους ράμπο τζιαι εσυλλάβαν ανεξέλεκτα τα πλάσματα μες την παλιά Λευκωσία. Μόλις το ανάρτησα ελευθερώθηκα που την αισθησην της ναυτίας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Ενδιαφέρομαι περισσότερο για θέματα που αφορούν:

κατέβασε το περιοδικό

κατέβασε το περιοδικό
το έξυπνο περιοδικό, ένας οδηγός διαδικτύου

Followers

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Μόρφου, Cyprus
"What I might regret one day..? could be the bookmarks I have never revisited in my quest to conquer more of the web.." (Aniftos P.)

Αριθμός μοναδικών επισκεπτών μέχρι αυτή τη στιγμή

metamarks

Social Bookmarking

My iBook Widget

πρόσφατα σχόλια ανγνωστών